ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Με πόλλες λειτουργίες και μικρό μέγεθος, τα καλύτερα πολέμιξερ θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής προετοιμασίας γλυκών και αλμυρών δημιουργιών. Διαθέτουν μεγάλη ισχύ , για να μπορείτε άφοβα και χωρίς κόπο να δημιουργήσετε  γευστικά φαγητά και γλυκά. Ενώ τα εξαρτήματα πλένονται  στο πλυντήριο των πιάτων, μειώνοντας τον χρόνο που χρειαζόταν να αφιερώσετε για να καθαρίσετε την κουζίνα και το ψυγείοΤα καλύτερα πόλυμιξερ είναι ιδανικά για σένα που θες να συνδυάσεις απόδοση, ποιότητα αλλά και κομψότητα την ώρα του μαγειρέματος και να δημιουργήσεις πολλές αγαπημένες σου συνταγές για τα οικογενειακά γεύματα αλλά και τα δείπνα με φίλους με άνεση και ευκολία.

Χρησιμοποίησε τις ανοξείδωτες λεπίδες για να ψιλοκόψεις λαχανικά ή να πολτοποιήσεις, να τρίψεις ή να κόψεις σε φέτες, να χτυπήσεις κρέμες ή μους με τουςδιπλούς αναδευτήρες μαρέγκας ακόμα και να φτιάξεις σπιτικό ψωμί με τον αναδευτήρα ζύμης.

Με συμπαγή κατασκευή και μοντέρνο design, θα σταθεί άνετα στην κουζίνα σου, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αποτελείται από αποσπώμενα μέρη ενώ οι ανοξείδωτες λεπίδες κοπής του, διατηρούν την αιχμηρότητά τους σε βάθος χρόνου.

Ποιος είπε ότι ένα ισχυρό πολυμίξερ θα πρέπει να καταλαμβάνει τον υπερπολύτιμο χώρο της κουζίνας σου; …Τα καλύτερα πολυμίξερ διαθέτουν συμπαγές design, έτσι ώστε και άνετα να το χειρίζεσαι και ελάχιστο χώρο να καταλαμβάνει όταν δεν το χρειάζεσαι.

Το  καλύτερα πολυμίξερ θα  αποτελεσουν αγορά που θα κάνει απόσβεση των χρημάτων της σε βάθος χρόνου. Για την κατασκευή του, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά έτσι ώστε να αντέχει στον χρόνο και τη χρήση. Τα δε αποσπώμενα μέρη του πλένονται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα. H προετοιμασία φαγητού θα γίνει ευκολότερη , επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα πολυμίξερ…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2024

 

1.Πολυμίξερ Kenwood  FDM786 1000W

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Ισχύς κινητήρα: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Το μοτέρ 1000W προσφέρει ισχυρή απόδοση, επιτρέποντας την αποτελεσματική επεξεργασία διαφόρων υλικών, από τον τεμαχισμό και την κοπή σε φέτες μέχρι την ανάμειξη και το ζύμωμα.

Ευελιξία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Πολυμίξερ συνοδεύεται από πολλαπλά εξαρτήματα, όπως λεπίδες, δίσκους και εργαλείο ζύμης, επιτρέποντάς του να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών στην κουζίνα, όπως τεμαχισμό, φέτες, χτύπημα και ανάμειξη ζύμης.

Χωρητικότητα και μπολ: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Πολυμίξερ διαθέτει ένα μπολ χωρητικότητας κατάλληλο για την προετοιμασία γευμάτων για οικογένειες ή ακομα μεγαλύτερες ποσότητες. Ο μεγάλος αγωγός τροφοδοσίας επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία ολόκληρων φρούτων και λαχανικών.

Ευκολία χρήσης: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Το μηχάνημα διαθέτει απλά χειριστήρια και είναι σχετικά εύκολο στη συναρμολόγηση και τον καθαρισμό. Ωστόσο, ο αριθμός των εξαρτημάτων ενδέχεται να απαιτεί κάποια εκμάθηση για τη βέλτιστη χρήση.

Ποιότητα κατασκευής: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Τα προϊόντα της Kenwood είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και τη στιβαρή κατασκευή τους. Το FDM786 είναι καλά κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για να αντέχει στην τακτική χρήση.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο επεξεργαστής περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως μηχανισμούς ασφάλισης  για να διασφαλίζεται η σταθερότητα και να αποφεύγονται ατυχήματα κατά τη λειτουργία.

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Το Kenwood FDM786 1000W προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, ευελιξία και λειτουργικότητα για ποικίλες εργασίες προετοιμασίας τροφίμων. Αν και μπορεί να χρειάζεται μια μικρή περιοδος εκμάθησης λόγω των πολλαπλών προσαρτημάτων του, είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική συσκευή κουζίνας.

2. Πολυμίξερ Kenwood MultiPro Express FDP65.450WH

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

222698 l

Ισχύς κινητήρα: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Εξοπλισμένος με ένα ισχυρό μοτέρ 1000W, αυτός το πολυμιξερ χειρίζεται αποτελεσματικά διάφορες εργασίες, προσφέροντας σταθερή απόδοση για τεμαχισμό, κοπή σε φέτες, ανάμειξη και ανάμειξη ζύμης.

Ευελιξία: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Με μια σειρά από εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών λεπίδων, δίσκων και ενός εργαλείου ζύμης, αυτό το μοντέλο είναι ευέλικτο, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες προετοιμασίας τροφίμων, όπως κόψιμο σε φέτες, τρίψιμο, ανάμειξη, χτύπημα και ζύμωμα.

Χωρητικότητα και μπολ: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο επεξεργαστής διαθέτει ένα μπολ χωρητικότητας κατάλληλο για την προετοιμασία μεγαλύτερων ποσοτήτων φαγητού. Ο μεγάλος σωλήνας τροφοδοσίας επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία ολόκληρων φρούτων και λαχανικών.

Ευκολία χρήσης: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Τα χειριστήρια είναι απλά, καθιστώντας τη λειτουργία του σχετικά εύκολη. Είναι φιλικός προς το χρήστη και διαθέτει εξαρτήματα που είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, απλοποιώντας τη διαδικασία καθαρισμού.

Ποιότητα κατασκευής: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Η Kenwood είναι γνωστή για τα ανθεκτικά προϊόντα της, και το MultiPro Express FDP65.450WH δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι καλά κατασκευασμένο, εξασφαλίζοντας μακροζωία και αξιοπιστία.

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ο επεξεργαστής τροφίμων Kenwood MultiPro Express FDP65.450WH είναι μια δύναμη στην κουζίνα, προσφέροντας εξαιρετική ισχύ, ευελιξία και λειτουργικότητα. Με τη χωρητικότητά του και τη μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για διάφορες παρασκευές τροφίμων.

3.Πολυμίξερ BOSCH MCM3501

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το Πολυμίξερ

Ισχύς κινητήρα: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Το Πολυμίξερ διαθέτει μοτέρ 800W, παρέχοντας επαρκή ισχύ για εργασίες τεμαχισμού, ανάμειξης και κοπής σε φέτες. Χειρίζεται καλά τα περισσότερα συστατικά της μαγειρικής για τις καθημερινές ανάγκες της κουζίνας.

Ευελιξία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Με διάφορα εξαρτήματα, όπως διαφορετικές λεπίδες, δίσκους και ένα σύρμα. Το Πολυμίξερ MCM3501 μπορεί να εκτελέσει εργασίες όπως κόψιμο σε φέτες, τεμαχισμό, ζύμωμα και ανάμειξη, προσφέροντας ευελιξία στην προετοιμασία τροφίμων και μεγαλή ταχύτητα στην κατασκευή γευμάτων.

Χωρητικότητα και μπολ: ⭐️⭐️⭐️

Το Πολυμίξερ διαθέτει μπολ μετρίου μεγέθους, κατάλληλο για την προετοιμασία γευμάτων για οικογένειες. Ωστόσο, η χωρητικότητα ενδέχεται να είναι περιοριστική για μεγαλύτερες ποσότητες.

Ευκολία χρήσης: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Το μηχάνημα είναι φιλικό προς το χρήστη, με απλά χειριστήρια και εύκολη συναρμολόγηση. Ο συμπαγής σχεδιασμός το καθιστά κατάλληλο για μικρότερες κουζίνες ή περιορισμένο χώρο στον πάγκο.

Ποιότητα κατασκευής: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Τα προϊόντα της Bosch είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους και το MCM3501 είναι στιβαρό και καλά κατασκευασμένο, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου.

Συνολική βαθμολογία: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Το Bosch MCM3501 προσφέρει καλή λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση . Ενώ μπορεί να έχει περιορισμούς στη χωρητικότητα του μπολ αλλά είναι κατάλληλο για τις καθημερινές εργασίες της κουζίνας σε μικρότερα νοικοκυριά.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Πολυλειτουργικό μαχαίρι για συνεχή τέλεια αποτελέσματα κοπής
  • Ανοξείδωτοι δίσκοι κοπής
  • Μπλέντερ 1.5 lt για ανάμειξη και κόψιμο
  • Χτυπητήρι από ανοξείδωτο χάλυβα για χτύπημα της κρέμας γάλακτος, για ασπράδι αυγών και για ελαφριές ζύμες

 

4.Πολυμίξερ KENWOOD FDM 301 SS

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το πολυμίξερ ισχύς  800 W  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 2.1 λίτρων και μπλέντερ 1,2 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  μεταλλικό αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει ποδαράκια βεντούζες για μεγαλύτερη σταθερότητα και  τσάντα τοποθέτησης εξαρτημάτων

Περιλαμβάνει:

Μπλέντερ 1.2 λίτρων, ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα, Λεμονοστύφτης, Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια , 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης (χοντρές φέτες, χοντρό τρίψιμο, λεπτές φέτες, ψιλό τρίψιμο),

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • ιδανικό για σούπες, smoothies, ροφήματα
  • Διπλός μεταλλικός αναδευτήρας μαρέγκας, για αυγά, κρέμες ή μους
  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
  • Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

5. Πολυμίξερ Bosch MCM3100W

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το MCM3100W διαθέτει 4 εξαρτήματα, τα οποία αποθηκεύονται εύκολα μέσα στον κάδο:

  • Δίσκος τριψίματος και κοπής
  • Λεπίδες τεμαχισμού
  • Εξάρτημα ζυμώματος
  • Δίσκος για μαρέγκα/ κρέμα

Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας αλλά και λειτουργία Pulse

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Διαθέτει 2 ταχύτητες λειτουργίας
  • Λειτουργία Pulse
  •  Εύκολο και βολικό στην αποθήκευση
  • Πολυλειτουργικό

6. Πολυμίξερ Kenwood FDP301SI

Πολυμίξερ Kenwood FDP301SI ισχύος 800 Watt, με μπολ χωρητικότητας 2,1 λίτρων και μικρό μέγεθος για να χωράει σε κάθε κουζίνα.
180167 l
Τύπος Συσκευής: Πολυμίξερ
Ισχύς σε Watt: 800
Χωρητικότητα Μπολ: 2.1 lt
Ταχύτητες: 2
Μπολ: Πλαστικό

 

7. Πολυμίξερ KENWOOD FDP643WH Multi Pro

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το Πολυμίξερ  διαθέτει κάδο χωρητικότητας 3 λίτρων και μπλέντερ 1,5 λίτρων, ενώ συνοδεύεται και από σειρά εξαρτημάτων,  μπορείτε να ψιλοκόψετε, να τρίψετε, να αναμίξετε και να κόψετε σε φέτες πολύ εύκολα. Το πολυμίξερ περιλαμβάνει  2 αναδευτήρα μαρέγκας  για αυγά, κρέμες ή μους και  αναδευτήρας ζύμης έπισης  ανοξείδωτος δίσκος για τρίψιμο και  μικρό μπολ για παιδικές τροφές . Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία έχει αποσπώμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα και  δυνατότητα αποθήκευσης καλωδίου ενώ ξέχωριζει το  σύστημα ασφαλείας στο μπολ και το μπλέντερ για μεγαλύτερη ασφάλεια και  σύστημα “Dual Drive System” με το οποίο έχουμε εύκολη τοποθέτηση όλων των εξαρτημάτων σε ένα σημείο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • 2 ανοξείδωτοι δίσκοι διπλής όψης
  • Διπλά ανοξείδωτα μαχαίρια κοπής
  • Διπλή λειτουργία μοτέρ

8.Πολυμίξερ Moulinex Double Force FP8221

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΤΟ 2018

Το πολυμίξερ Double Force FP8221 της Moulinex  ισχύ 1000W  διαθέτει δύο λειτουργίες μοτέρ ,  λειτουργία κατα την οποία το  μοτέρ παρέχει χαμηλή ταχύτητα με υψηλή δύναμη περιστροφής στον βασικό κάδο  και  λειτουργία όπου το μοτέρ παρέχει υψηλή ταχύτητα με χαμηλή δύναμη περιστροφής στο κοπτήριο & στο μπλεντερ.

Τοποθέτησε το καπάκι σε οποιαδήποτε θέση και μπορείς να το κλειδώσεις πάρα πολύ εύκολα με μία απλή κίνηση

Το πολυμίξερ Double Force FP8221 περιλαμβάνει:

  • Διάφανος κάδος χωρητικότητας 3lt
  • Mπλέντερ χωρητικότητας 2lt
  • 2 ανοξείδωτους δίσκους κοπής για τρίψιμο και τεμαχισμό σε φέτες
  • Πλαστικό εξάρτημα για ζύμη
  • Ανοξείδωτη λεπίδα κοπής
  • Εξάρτημα σαντιγύ

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Δυνατό & πολυχρηστικό
  • Κλείδωμα Easylock

9.  Πολυμίξερ Philips HR7310/00 700W

 

2383810

Το πολυμίξερ HR7310/00 της Philips σχεδιάστηκε ειδικά για εσένα που έχεις μια πολυάσχολη ζωή και θέλεις να παρασκευάζεις μοναδικά γευστικά πιάτα γρήγορα και εύκολα.

Διαθέτει, ισχυρό μοτέρ με ισχύ 700W ώστε να μπορείς να διαχειριστής μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως ζύμη ψωμιού, πιο σκληρά λαχανικά, τυριά και σοκολάτα, 2 ρυθμίσεις ταχύτητας και μια στιγμιαία παλμική λειτουργία pulse για παραπάνω δύναμη όπου είναι αναγκαίο, ευρύχωρο μπολ χωρητικότητας 1,5lt για δημιουργία έως και 5 μερίδων και μεγάλο σωλήνα τροφοδοσίας για ελάχιστο κόψιμο σε μικρότερα κομμάτια και για ελαχιστοποίηση του χρόνου προετοιμασίας.

Επίσης, το πολυμίξερ HR7310/00 της Philips διαθέτει ένανσυμπαγή και κομψό σχεδιασμό για να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου εξοικονομώντας σου περισσότερο χώρο.

Ακόμα, διαθέτει γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση όλων των εξαρτημάτων ενώ όλα τα αφαιρούμενα εξαρτήματα μπορούν να πλυθούν και στο πλυντήριο πιάτων με ασφάλεια.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!